image

Elmiz: детальний огляд та реальні відгуки

Елміз - українське підприємство, основний напрямок діяльності якого - виробництво різного складного спеціального обладнання. Це устаткування для космосу, гірничо-шахтне обладнання, світильники світлодіодного типу, устаткування для геодезії, пористий литий алюміній, обладнання для реалізації зв'язку.

 

Окремої уваги заслуговують зарядні станції для електромобілів, які також розробляються та виготовляються на базі підприємства.

 

Підприємство було засноване в 1996 році. Воно утворилося в результаті реструктуризації Київського радіозаводу, яка відбулася відповідно до постанови Кабінету Міністрів України. Виробничі потужності та офіс підприємства знаходиться в Дарниці – промисловому районі столиці. Продукція, виробництвом якої займається компанія, призначена не тільки для різних галузей народного господарства України, а й для зарубіжних партнерів.

 

Підприємство Elmiz має у своєму розпорядженні декілька цехів із сучасним обладнанням, а також виробничі лабораторії, в яких представлена широка гама різних вимірювальних приладів, які дозволяють здійснювати перевірку та випробування готової продукції.

 

Але компанія Elmiz найбільш відома тим, що з 80-х років вона виробляє навігаційний комплекс «Курс». Він використовується для стикування пілотованих і безпілотних кораблів «Союз» і «Прогрес» з Міжнародною космічною станцією. Однак криза в Україні змусила компанію переглянути напрями своєї діяльності. Будо вирішено диверсифікувати бізнес і розвивати більш перспективні напрямки.

 

У 2016 році Київська компанія Elmiz розробила станції для швидкої зарядки електромобілів. Висока потужність зарядних станцій (60 і 75 кВт) дозволяє заряджати електротранспорт за дуже короткий час.

 

В зарядних станціях передбачена можливість поступового зниження зарядного струму в кінці процесу зарядки. Ця функція дозволяє заряджати електромобіль в режимі швидкої зарядки до 100%.

 

Корпус станції виконаний відповідно до встановлених для такого устаткування вимог. Він пило-та вологозахищений. Це дозволяє встановлювати зарядні станції на відкритій місцевості і не вимагає додаткових засобів захисту від несприятливих погодних умов. Слід зазначити, що станції обладнані роз'ємами чотирьох стандартів, що дозволяє заряджати найрізноманітніші електромобілі і електроавтобуси. В планах компанії – розвивати цей напрямок діяльності та надалі займатися випуском зарядних станцій.

Відгуків ще немає